Köveskál, a Káli-medence szíve

Az eddig változatos csatornákon érkezett igények alapján most úgy néz ki, hogy a füredi sétány melletti buszparkolóba (Tihany-Helka felőli vége) kiáll egy kedves partnerünk, és 12.00, 13.30 és 15.00kor elszállítja a Köveskálra indulókat 2.500 huf/fő egységáron. Este a nagy létszámra tekintettel több kisbusz és iránytaxi is lesz, Füred irányába folyamatosan indul kb 19.30-tól, a környékre (kisebbegyenlő 10km) pedig személyautók közlekednek, az egységár ugyanennyi.
Biztosan lesz Keszthelyi kör is, oda is többen mennének este vissza.
Ha kérdés, más megrendelés van, hívjátok Selyem Krisztiánt: 06(20)937-2971

Eső:

nem fog esni, intézzük, de ha mégis, remek fedett helyszíneink vannak: a Köveskáli Önkormányzat rendelkezésünkre bocsájtotta a Kultúrházat, a kedves József atya pedig a templomot, amiért ezúton is hála és köszönet mindkettőjüknek. Vagyis fedél lesz a fejünk fölött, akármi is történik, előadás nem marad el:)

Köveskál megközelíthető a 71-es úton Budapest felől érkezve Zánka után jobbra felkanyarodva a Káli Art Inn tábla irányába, vagy Badacsony felől Révfülöp központban balra, a Köveskál táblát követve.

Kérjük, hogy az autókkal érkezők a gépjárműveket a Zánka felőli oldalon hagyják, munkatársaink segíteni fognak a parkolásban.


Szállás

A helyi szállásokat itt találod: koveskal.hu/szallashelyek

Ha itt nem találnál, Köveskálhoz nagyon közel van:

Kővágóörs
Mindszentkálla
Szentbékkálla
Révfülöp
Balatonszepezd
Zánka

A booking.com-on, vagy a szállás.hu biztosan találsz olyan megoldást, ami megfelelő lesz.